Het bimlokaal is op 1 januari 2008 gestart als samenwerkingsverband tussen Cora van Rijn, Jack van de Ven en Wendy Wouters. Zij delen een prachtige lesruimte en bundelen hun krachten om in dit bimlokaal naast de wekelijkse zang- of blokfluitles regelmatig iets bijzonders neer te zetten.

Zij doen dit in de vorm van korte cursussen en workshops voor kinderen en volwassenen, die variŽren van muziektheater tot Complete Vocal Technique. Bij alle lessen staan het plezier in muziek, het delen van de passie voor muziek en de fascinatie voor de mogelijkheden van stem en instrument, voorop.

Er worden paden bewandeld die al eeuwenlang worden bewandeld, maar er wordt vooral ook buiten die paden getreden, zowel binnen de muziek als door combinaties te maken met theater en beeldende kunst.

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten nodigen wij u allereerst uit eens uitgebreid op onze site rond te kijken. Voor de details staan wij u graag persoonlijk te woord, of sturen u als u dat wilt een brochure toe per post.
 
RouteContactAanbodCoraWendyJackContact